onsdag den 6. april 2011

Chelsea FC - Manchester United

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

Chelsea og Manchester United krydser i aften klinger i det som af mange regnes for at være den største Champions League kvartfinale i år. Mange ser også vinderen af denne kamp for værende favoritter til titlen i Europas fineste klubturnering. Der er lagt an til en vaske ægte gyser når Englands 2 største klubber tørner sammen!




Manchester United har endnu en gang haft en tilfredsstillende sæson. De fører den engelske Premier League, er i FA Cup semifinale imod lokalrivalerne fra Manchester City. Nu venter deres rivaler fra London nemlig Chelsea i Champions League. En rival som Ferguson efterhånden må tørste efter at slå, da Ancelotti og hans mandskab har slået United samtlige gange i Premier League. Senest vandt "The Blues" en stor 2-1 sejr på eget græs hvor Lampard og Luiz slog sejren fast efter at have været bagud ved pausen. Manchester klubben har derfor hævn til gode fra denne kamp.

Wayne Rooney som var den helt store spiller for "de røde djævle" sidste år er endelig begyndt at vise samme takter efter en yderst skuffende sæson. Med et hattrick imod West Ham i weekenden slog han sin stjernestatus fast. Han er dog yderst tvivlsom til kampen i aften, efter at han har ikke har trænet 3 dage i træk pga. en skade. Udover Rooney er Darren Fletcher, O'shea og W.Brown ude.


Anderledes skidt har Chelsea's sæson været. Man lagde godt nok ud med ild og torden, man smadrede samtlige modstandere og havde en vanvittig målscorer på 21-2 efter de første 5 kampe. Så løb man ind i en kæmpe krise og tabte point på point. Man vandt kun 1 kamp i decembermåned og dermed var forspringet til rivalerne væk. Nu er man endelig begyndt at vise tegn på det "gamle" Chelseahold. Ancelotti blev kåret til månedens manager og David Luiz blev månedens spiller i marts. De er ikke tilbage men de kommer nærmere og nærmere.

United's helt store svaghed i år har været at man ikke har været i stand til at spille det samme fantastiske fodbold ude, som man har kunnet på eget græs. Man har fået de nødvendige resultater men imod de store hold har man tabt point. Det kan også få en enorm betydning om Rooney er med fra start eller ej. Han er i topform og hvis han er ude kan det skade United grusomt.

Chelsea derimod ligner mere og mere sig selv men alligevel er der en nervøs stemning over holdet hver gang de spiller. Det er som om de ikke har glemt den lange krise og har manglende tro på egne evner. De har dog på det seneste set rigtig gode ud. Det eneste problem er at deres angribere - Torres, Drogba og Anelka ikke har lavet nok mål. Nu er Drogba så kommet igang igen med 1 scoring imod Stoke og 2 for sit land.

Chelsea er hjemme, og meget kommer an på om Rooney er med eller ej. Her tipper vi derfor en Chelseasejr da de har været så overbevisende på det sidste hvorimod United endnu ikke har fundet spillet ude.

Bud:

Profilerne for United: Rooney, Vidic og Van der Saar.
Profilerne for Chelsea: Didier Drogba, Frank Lampard og Ramires

Kampens resultat: 3-1 til Chelsea.

1 kommentar:

  1. Go go Chelsea! Det bliver en stor kamp... kan kun blive spændende

    SvarSlet