søndag den 10. april 2011

Real Madrid jubler trods Barca føring

Skrevet af Aleksandar Rajovic

Barcelona er fortsat otte point foran i La Liga efter at være kommet bagud et mål ned til bundholdet Almeria som de så slog 3-1 i lørdags.

Besøgende Almeria tog en overraskende føring i det 50. minut, efter en målløs første halvleg på Camp Nou. Formstærke argentinske Pablo Piatti fandtt plads på højre fløj og var i stand til at oprette Miguel Angel Corona, med de angribende midtbanespillere slog de Barca reserve målmand Jose Pinto for at gøre det til 1-0.

Men føringen varede blot tre minutter før Almeria målmand Diego Alves fældede David Villa i boksen. Lionel Messi konverteret da deraf følgende straffe for at reducere for Barca-mandskabet. Argentina angriberen Messi var igen involveret da Barca tog føringen lidt over 10 minutter senere. Hans hjørnespark fandt ​​Thiago Alcantara og teenage midtbanespilleren fik scoret til side 2-1.
Det var Messi, der afsluttede kampen på den scoring, som nydes godt af center-back Marcelo Silva's fejl at gøre det 3-1 i tillægstid.

Tidligere kom Real Madrid væk fra deres tur til Estadio San Mames med alle tre point efter en 3-0 sejr over Athletic Bilbao. Real tog føringen 14 minutter inde i kampen, da Athletic målmand Gorka Iraizoz bragte Argentina midtbanespiller Angel di Maria ned inde i straffesparksfeltet og Kaka konverterede straffesparket. De besøgende gjorde det til 2-0 i det 54. minut, da Brasilienske Kaka igen scorede fra stedet efter Xabier Castillo bragte di Maria ned i boksen. Cristiano Ronaldo kom fra bænken for at tilføje en tredjedel i det 70. minut. Med begge de to øverste hold vindende, tager La Liga's nummer 2, Real med otte point bagud fra liga ledere Barca.De hold er sat til møde på Santiago Bernabeu næste lørdag.

I den sene ​​kick-off, var Sevilla på besøg i  Mallorca hvor de fik et 2-2 resultat med hjem. Mallorca ligger på 9. plads med 39 point & Sevilla ligger nummer 5 med 56 point.