onsdag den 13. april 2011

Kan Ancelotti snart være fortid?


Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

Efter gårsdagens Champions League exit for de forsvarende engelske mestre fra Chelsea, ser det nu meget sort ud med hensyn til pokaler, som der ellers plejer at være nok af på Stamford Bridge. Siden oktober måned har Chelsea-holdet været i en lang krise og i går mistede man nok sandsynligvis sidste chance for at hive et trofæ hjem i år.

Chelsea tabte nemlig 2-1 til Manchester United på Old Trafford og de lignede slet ikke et mandskab som kæmpede for titlen som Europas bedste klubhold eller for manager Carlo Ancelotti. Den russiske milliardær Roman Abrahomovich har længe holdt hånden over sin italienske manager men nu ser tilliden ud til at være sluppet op.

Carlo Ancelotti har i dag udtalt til pressen at hans forsøg på at trække en taktisk kanin op af hatten i går gik galt og at holdet nok havde præsteret bedre i en 4-3-3 i stedet for i en 4-3-1-2. Han udtalte også at det var en fejl at bruge Torres fra start og at han snart godt så spanieren forbedrede sig.

Mange engelske medier spekulerer så i at Ancelotti ryger ved udgangen af sæsonen og derfor skal der jo findes en ny manager (igen igen) på The Bridge. Flere kandidater har været nævnt b.la. hollandske Hiddink som tidligere har reddet klubben i London fra totalfiasko for nogle år tilbage, så bliver tidligere italienske succesmanager Lippi også nævnt og til sidst er Louis van Gaal også blevet nævnt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar