mandag den 4. april 2011

Adebayor: Vi skal vise, vi er Real Madrid!

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

Lejesvenden fra stenrige Manchester City Emmanuel Adebayor mener, Real Madrid kan vinde Champions League. Han mener at det er på tide at Real Madrid viser hvad de virkelig er i stand til og at det er på tide at de slår deres ry som "Kongeklubben" fast. 


Det blev til en stor nedtur for José Mourinho og Adebayors Real Madrid i lørdags hvor man tabte sensationelt hjemme imod Gijon. Nu ligger Bernabeu hus til Champions League kvartfinalen imod storspillende (i Champions League i hvert fald) Tottenham. 

Real angriberen Adebayor frygter ingen på trods af nederlaget og mener at det efterhånden er på tide at "verdens største klubhold igennem tiderne" viser deres sande styrke. 


- Med vores hold og vores træner kan vi vinde Champions League. Vi skal gøre en forskel i den første kamp på hjemmebane. Det er vigtigt at gøre udekampen lidt lettere. Vi skal vise, vi er Real Madrid, og at vi spiller for at score mange mål. At gå videre er det eneste, der tæller, siger Emmanuel Adebayor.
Adebayor er ejet af Manchester City og kender engelsk fodbold indgående. Han advarer mod at undervurdere Spurs.

- Tottenham spiller som et hold. Hele holdet angriber og forsvarer sammen. De giver aldrig op, selvom de er bagude med 2-0 eller 3-0. De kæmper til sidste fløjt, og sådan er det generelt i engelsk fodbold, siger Adebayor.
Han understreger også at man skal holde godt øje med den lynhurtige og superdygtige kant - Bale - som kan blive udfaldsgivende for kampens resultatet siger han. 
Kampen bliver spillet imorgen og er i blandt de første Champions League 1/4 finaler som kommer til at præge den kommende tid. Den kan ses klokken 20:45 på TV3+ imorgen aften.  




Ingen kommentarer:

Send en kommentar