søndag den 3. april 2011

Premier Leagues top efter runden!

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

Rooney sikrede måske mesterskabet hos de røde djævle, Drogba kom igang, men det var ikke nok, Arsenal skuffede og City storsejrede!

Wayne Rooney har på det seneste vist takter på at han er på vej tilbage til sin tidligere storform fra sidste sæson. I denne runde gjorde han da ikke noget for at sænke sin formkurve. Med et flot hattrick skød han United længere i mod det engelske mesterskab. United gjorde ellers ikke nogen speciel god figur og efter 25 minutter var de bagud 2-0 på 2 straffespark som Noble sikkert sparkede ind begge gange. Så tog tingene ellers fart efter 2. halvleg og med 3 scoringer af Wayne Rooney og 1 enkelt af Hernandez sikrede United sig en 4-2 sejr på Upton Park.

Det lagde et stort pres på Uniteds titelkonkurrenter fra London. Både Arsenal og Chelsea skulle senere på dagen spille kampe imod henholdsvis Blackburn og Stoke.

Hjemme på Emirates var det forventet at Arsenal forholdsvis let ville slå Blackburn og holde deres titelchancer åbne i den forstand at de selv ville kunne afgøre sagerne. Men John "Faxe" Jensen og Blackburn var heldige i flere situationer hvor Arsenal var anderledes uskarpe og kampen endte dermed 0-0. Nicklas Bendtner kom på banen og nåede da også at brænde et par chancer men det blev blot til endnu en skuffelse for danskeren.

Chelsea havde alle muligheder for at fortsætte deres flotte marts måned med en sejr over Stoke. En sejr var påkrævet for de nykåret "Månedens Manager i England" - Ancelotti og "Månedens Spiller i England" - David Luiz. Men Stoke ville det anderledes og allerede efter 7 minutter løb Jonathan Walters fra Chelsea-forsvaret og scorede sikkert til 1-0 til stor jubel for hjemmepublikummet. Didier Drogba kom endelig igang efter lang tids scoringstørke men i landsholdspausen gjorde han det klart at han ikke er færdig med 2 scoringer for sit land. Og det lader til at han er kommet ind i en stime for før pausen udlignende han på et flot hovedstød og oplæg af Nicolas Anelka. I 2. halvleg var det forventet at Chelsea ville storme Stoke langt ud af banen. Sådan gik det ikke og det var tættere på en Stoke sejr i forhold til en Chelsea sejr og kampen endte ligesom Arsenals kamp - uafgjort.

Manchester City kunne med en sejr over Sunderland overhale Chelsea i Premier League. Det var de mere end klar over og allerede efter 8 minutter scorede lynhurtige Adam Johnson til 1-0 efter flot oplæg af Yaya Touré. Sunderland nåede lige at ryste forskrækkelsen af sig før der blev begået straffespark på Carlos Tevez. City-anføreren tog sig selv af sparket og med nød og næppe sneg bolden sig ind. Og City var langt fra færdige. Med scoringer fra Silva, Vieira  og fra Yaya Touré sikrede City sig en sikker 5-0 sejr og en foreløbig 3. plads i Premier League.