mandag den 25. april 2011

Første Torres mål i Chelsea sejr over lokalrivalene!

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

I lørdags stod den på et klassisk lokalopgør i det sydvestlige London! Her tog værterne Chelsea imod lokalerne fra vest-London nemlig West Ham. Torres startede på bænken og dermed lagde Chelsea ud i en 4-3-3 som de har haft meget succes med på det sidste. West Ham som har lejet Wayne Bridge fra Manchester City fortsatte sin boykot af John Terry efter den store skandale sidste år ved ikke at give ham hånden. Ligesom han ikke gjorde det da City slog Chelsea med 4-2 på Stamford Bridge sidste år.

Med Kalou, Drogba og Malouda i front lagde værterne hårdt ud.

Efter blot 3 minutter skulle Florent Malouda nemlig have bragt Chelsea i front efter at han blev spillet fri af Drogba som med en flot hælaflevering splittede West Hams forsvaret i atomer, men Malouda var ikke skarp nok og brændte den store chance.

Begge hold kom efterfølgende til nogle chancer i hver deres ende men det blev Chelsea som gik til pause med en 1-0 føring. Didier Drogba lagde en bold ud til Ashley Cole, der kom ind bag Lars Jacobsen. Fra baglinjen smækkede Cole bolden ind i feltet, hvor Frank Lampard kom til og bankede bolden op i nettaget til 1-0 til hjemmeholdet.

I 2. halvleg skulle Lampard også have gjort det til 2-0. Didier Drogba, som spillede en stor kamp, lagde en perfekt bold ind til Lampard men den drivvåde bane forhindrede midtbanegeneralen i at ramme bolden ordenligt og derfor brændte han den mega store chance. R. Keane fra West Ham nåede også at brænde en gigantisk chance. En bold blev lagt ind i feltet og her kom angriberen frem til den, men han sparkede bolden lige forbi Cech's mål.

Så kom den dyre angriber fra Liverpool, Fernando Torres, endelig på banen. Og det skulle blive i dag at han fik løftet meget af det pres der var og er på hans skuldre. For kort tid efter han kom ind blev han spillet fri af Anelka. Fernando Torres trak bolden med sig og satte den sikkert forbi Robert Green i West Ham målet. Det var rørende billeder af samtlige Chelseaspillere som kastede sig ind over Fernando Torres i en stor bunke, i glæde over hans første mål for The Blues.

Kort tid efter var han så på pletten igen. Denne gang med en assist til Florent Malouda som smadrede bolden op i nettaget til slutresultatet 3-0 til Chelsea.

Med denne sejr er Chelsea's mesterskabsdrømme stadig i live, med 6 point efter United og med 4 runder igen kan alt ske.