torsdag den 14. april 2011

Roma kilde: Ancelotti i Roma er så godt som på plads!


Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

En tæt kilde inde i Roma siger nu til Goal.com at en aftale med nuværende Chelsea manager Carlo Ancelotti er "så godt som sikker".

Roma er efter en lang og skuffende sæson igang med at blive solgt til nye ejere for at rydde op i et Roma hold som er på randen af kollaps. De nye ejere har ikke fået forhandlet deres købspris for den italienske traditionsklub helt på plads endnu men de skulle allerede have kommet med et udspil til den kommende manager for holdet.

Det skulle i følge kilder i Roma siges at være Chelsea's italienske manager Carlo Ancelotti som i forvejen er godt på vej til at blive fyret i den engelske storklub som har skuffet fælt i år, senest med en exit i Champions League til rivalerne fra Manchester United.

"De nye ejere har allerede gjort det klart for Roma, at Ancelotti bliver den næste træner i klubben. De skal først have overtagelserne af klubben færdiggjort, men det vil ske i dag eller imorgen."

Da Chelsea så nok kommer til at stå uden manager næste år, så går spekulationerne på at man henter den gamle "vikar" Guus Hiddink ind igen, denne gang som permanent træner i klubben! Sidst Hiddink var i Chelsea reddede han en forfærdelig sæson hvor han var tæt på at slå Barcelona ud af Champions League i semifinalerne, hentede United's kæmpeforspring i ligaen, men måtte se sig slået på sidste spilledag i Premier League, og så vandt han FA Cuppen med Londonholdet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar