tirsdag den 5. april 2011

Dortmund: Hold jer væk fra Götze!

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen
                                                                            Dortmund har haft en helt igennem fantastisk sæson kun med en nedtur i Europe League hvor man allerede røg ud i første runde af slutspillet. Anderledes godt er det nemlig gået i den tyske Bundesliga hvor Dortmund har udkonkurreret alt og alle og har ligget alene i front siden vinterpausen. Med 6 spillerunder tilbage af ligaen fører Dortmund med 7 point ned til Leverkusen som er det eneste hold som kan nå de gule fra Dortmund.

En stor del af denne succes er blevet tildelt holdets talentarbejde og holdets yngre spillere som virkelig er slået igennem. Nuri Sahin har altid været en stjerne og playmaker på Dortmunds hold men i år har han revet den tyske liga fra hinanden, Lucas Barrios har da også altid været målfarlig men i år har også han været sprudlende. Men ingen slår den unge tyske komet Mario Götze. Med sine blot 18 år har han allerede fået landsholdsdebut og i Dortmund er man forståeligt nok meget glade for supertalentet.

Han har været i klubben siden han var 8 år gammel og formanden fra Dortmund mener at hans fremtid fortsat ligger i den vesttyske klub.

- Mario har kontrakt med os frem til 2014, og han bliver, som minimum, i Dortmund indtil da. Andre klubber kan lige så godt lade være med at byde på Mario, de kommer bare til at spilde deres tid, siger formand Hans-Joachim Watzke til Bild.


Götze har været rygtet til store engelske, spanske og italienske klubber og det vel blot et spørgsmål om få år før Dortmund bliver nødt til at sælge deres 18-årige guldfugl. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar