onsdag den 13. april 2011

Stort Gomes-drop sænkede Spurs

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

Tottenham skulle her til aften vende en 0-4 til et positivt resultat og der skulle ikke gå mange minutter før man blev klar over at Spurs havde tænkt sig at vise at de er bedre end de 0-4. Tottenham Hotspurs' målmand Gomes skulle vise sig at blive den helt store skurk her til aften!

Man kunne ikke benytte den store boksspiller Peter Crouch så i stedet for valgte Harry Redknapp at starte med russeren Roman Pavlyuchenko. Han skulle vise sig at komme i fokus.

For halvvejs igennem 1. halvleg blev den lange angriber spillet fuldstændig fri af lynhurtige Aaron Lennon. Men Pavlyuchenko ramte bolden helt forkert og sparkede langt over mål.

Ricardo Carvalho nåede også lige at rive et gult kort til sig og dermed sidder han over i den første semifinale kamp!

Tottenham havde generelt mange rigtig gode muligheder for at bringe spænding tilbage i opgøret men de brændte chance på chance. Dommeren nåede da også at komme i fokus i første halvleg. Der blev talt hele 3 mulige straffespark til Tottenham i første halvleg og den italienske dommer burde i hvert fald have dømt et af dem. For igen var det Roman Pavlyuchenko som kom først på bolden inde i feltet hvor efter han blev kantet af Albiol som kom for sent på russeren. De 2 mandskaber gik til halvleg med stillingen 0-0.

Men efter 50 minutter gik det så alligevel galt for London-klubben. Efter at Ronaldo havde været meget stille så dukkede han alligevel op og trykkede af et godt stykke ude fra feltet. Skuddet så ikke vildt skræmmende ud men da Gomes prøvede at gribe bolden, strøg den lige igennem hænderne og endnu en gang måtte den brasilianske keeper hente bolden i nettet efter et fælt, fælt drop. Det er nemlig langt fra første gang at man har set Gomes lave en fejl på det niveau.

Efter målet mistede det ellers fuldstændig igennem fantastiske publikum, spillerne og nok også de fleste seere troen på et Tottenham comeback, så kampen døde ud uden nogle vildt store chancer for at bringe den mindste spænding tilbage i opgøret. En af de få nævnværdige chancer endte for fødderne af Van der Vaart men han sparkede bolden over efter en flot førsteberøring af hollænderen.

Vi må nu takke Tottenham for en fantastisk Champions League deltagelse med flere fantastiske præstationer. I stedet for er det nu en realitet med en Semifinale som hedder Real Madrid-Barca. Det vil sige at der bliver 4 El Classico's på 18 dage og der er ingen tvivl om at det bliver 4 fantastiske opgør!!

I den anden og sidste Champions League Kvartfinale viste Schalke igen klassen og slog Inter med 2-1. Raul og Höwedes lavede målene for Schalke og Thiago Motta lavede det enlige mål for Inter. Schalkes tyske stjerne keeper Neuer stod en pragtkamp og lavede stjerneredning på stjerneredning.

Så de forsvarende Champions League mestre fra Inter er altså, måske en smule sensationelt, ude af Europas fineste turnering til tyske Schalke som nu skal op imod Manchester United i den anden Semifinale.