fredag den 15. april 2011

Stjerne keeper: Penge frem for berømmelse?

Skrevet af Aleksandar Rajovic

Schalke tilbyder Neuer 7.000.000 € per sæson for at blive i Schalke
Tyskerne har tilbudt Manuel Neuer en ny treårig aftale til en værdi € 7.000.000 pr sæson for at forsøge at overtale Tysklands internationale helt til at forblive i klubben.
Neuer's nuværende kontrakt udløber i juni 2012, hvilket har ført til spekulationer, om at han vil blive solgt næste sommer.

Manchester United og Bayern har begge udtrykt interesse i tyskeren, som overvejer at forlade klubben til sommer. Men efter Schalke eliminerede Inter  for at nå Champions League semi-finalerne, vil klubben gøre alt, hvad de kan for at holde fat i deres mest værdifulde spiller, som bevidnet af bestyrelsen chef Clemens Tonies udtalelser. "Manuel Neuer er over for Schalke. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at holde ham, " har Tonies fortalt Bild.

Schalke har efter sigende tilbudt Neuer en ny tre-årig aftale til en værdi € 7.000.000 pr sæson, hvilket ville love spilleren en kæmpe lønforhøjelse så, at han i øjeblikket tjener € 2 millioner pr sæson. Klubben mener, at en velvoksen aftale og klubbens seneste optrend i formuer vil være nok til at overbevise Neuer, at hans fremtid ligger i Veltins Arena, men vi mangler stadig at se, om spilleren vil acceptere tilbuddet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar