søndag den 27. marts 2011

Sprudlende Argentina fik ikke fuldt udbytte!

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

Der var god stemning på New Meadowlands Stadium som normalt er hjemmebanen for de to NFL New York Jets og Giants giganter.

I dag var der så dømt fodbold på det nye stadion og ca. 75.000 tilskuere kunne se USA tage et ufortjent point imod Argentina.

Argentina startede kampen i et utrolig højt tempo og de spillede sig legende let igennem USA. Specielt Messi som tit er blevet kritiseret for ikke at give sig fuldt ud for landsholdet var i godt spillehumør. Han var omdrejningspunktet på et virkelig godt spillende Argentinahold og specielt Napoli angriberen Lavezzi nød godt af Messis fantastiske afleveringer. Lavezzi nåede da også at brænde en del chancer før det - kort før pausen - gik galt for USA.

Målet kom altså i det 42. minut, og også her var Messi involveret. Efter en kombination med Ezequiel Lavezzi kom han til baglinjen, hvorfra han fandt Angel Di Maria. Real Madrid-kantens afslutning blev reddet, men på riposten bankede Cambiasso læderet op i nettaget.

I 2. halvleg fortsatte Argentina deres dominans men de fik ikke presset USA i bund som de gjorde det i første halvleg hvor bolden var på USA's banehalvdel i stort set samtlige 45 minutter. Og efter 1 times spil kunne den blot 18-årige New York Redbulls-angriber Juan Agudelo udligne til slutresultatet 1-1.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar