onsdag den 30. marts 2011

Laudrup til HSV?


Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

Den franske sportsavis L'equipe fortæller, at det danske fodbold ikon Michael Laudrup er til forhandlinger med Hamburger SV om at overtage stillingen som træner i den tyske klub.

Hamburger SV er en klub som virkelig har satset offensivt de senere år. De har år efter år meldt ud at de vil i top 3 i den tyske Bundesliga. De høje forventninger kom efter 2005/2006 sæsonen hvor HSV endte på en flot 3. plads. Men siden da er det kun blevet til en plads inden for top 5.

Nu trækker klubben så atter i trådende og satser storoffensivt. Senest er succesmanden - nemlig vores egen Frank Arnesen blevet offentliggjort som sportsdirektør i den tyskeklub. Han forlader Chelsea efter en lang række succesfulde år på Stamford Bridge. Det forlyder også i flere aviser at Arnesens afgang resulterer i at han tager nogle Chelseaspillere med sig til HSV. Det skrives at spillere som Kalou og Mikel overvejer bud fra den tyske klub.

Men den HSV er åbenbart ikke færdige med at forstærke sig. L'equipe beretter at Mallorca træneren Michael Laudrup er igang med at forhandle kontrakt og det skrider fremad. Det skrives endda at Hamburger SV overvejer at købe Laudrup fri af sin kontrakt med Mallorca.

Hvis Laudrup siger ja til tilbuddet så skyder han samtidig de rygter om en mulig fremtid som træner for det danske landshold i jorden.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar