fredag den 25. marts 2011

Et hurtigt blik på landsholdskampene

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

I denne weekend og i næste uge står den ikke på klubfodbold men derimod skal landsholdene konkurrere imod hinanden!

Spanien-Tjekkiet - EM kval kamp grp. I

Det er altid en fornøjelse at se de forsvarende VM og EM mestre fra Spanien spille. Deres flydende pasningsspil og deres hurtige genpres er i allerhøjeste klasse og de minder på mange måder om Barcelonas fodboldhold. Tjekkiet derimod har haft en meget svær periode på det sidste - senest da de ikke kvalificerede sig til VM i Sydafrika. Nu ligger de blot 3 point efter Spanierne i deres EM kvalgruppe og vil bestemt forsøge at tage point med hjem fra Spanien. Spørgsmålet er bare om Spanierne kører dem over eller om de er blevet for mætte og umotiveret til at spille deres fantastiske spil oven på de mange triumfer?

Norge-Danmark - EM kval kamp grp. H

Kampen om Norden bliver i endnu tættere end den plejer! Norge har fundet en ny spilleglæde og deres mandskab ser stærkere ud end længe set! Anført af gode spillere som Morten Gamst Pedersen, Hangeland, John Arne Riise og den hurtige angriber Abdellaoue. Danmark må undvære Simon Kjær i midterforsvaret hvilket kan skabe uroligheder og derfor en spændende kamp i Oslo! Det kan også være en kamp som bestemmer Danmarks skæbne i deres EM kval gruppe. Vinder de er de på lige så mange point som førerholdet Norge - men taber Danmark må de regnes som stærkt undertippede til ikke at gå videre til EM slutrunden.

Portugal-Chile - Venskabskamp

Portugal-Chile er godt nok en venskabskamp men tag ikke fejl af denne kamp. Portugals hold er fyldt op med stjerner som Cristiano Ronaldo, Nani, Moutinho osv. Dog har vi før set - senest ved VM i Sydafrika hvor fantastisk underholdende fodbold Chile spiller! Deres genpres ses ikke meget bedre i verden og deres offensive kræfter er helt igennem fantastiske. Den hurtige og meget eftertragtet angriber Alexis Sanchez fra Udinese vil uden tvivl gøre livet surt for Carvalho og co. i det portugisiske forsvar!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar