torsdag den 24. marts 2011

Danielle De Rossi sidste brik i Madrid puslespillet?

Skrevet af Aleksandar Rajovic
Madrid & Mourinho mangler en makker til
Xabi Alonso mon ikke Roma stjernen passer?

Som Marca rapporter, er Jose Mourinho ønske at finde en midtbane partner for Xabi Alonso, da han har været uimponeret med både Sami Khedira og Lass Diarra, og dem portugisiske boss ser Roma stjernen som et perfekt supplement til Los Blancos trup.
Efter at have set, at hans 4-2-3-1 formation producerede fremragende resultater, er Jose Mourinho fast besluttet på at holde sig til det for den efterfølgende sæson, og han mener, Daniele De Rossi ville blive den sidste brik i puslespillet.

Den italienske spillestil i vid udstrækning ligner Xabi Alonso, som begge spillere kombinerer deres aggressive stil med gode tekniske færdigheder med stor succes, så det er lidt underligt, at Special One er ivrig efter at parre de to spillere på midtbanen til næste sæson.

Real Madrid har været at holde styr på De Rossi i et par år nu, men den italienske internationale var ikke villige til at flytte klubber på grund af hans dedikation til romaerne, selv om los Blancos håber han snart vil ændre denne holdning.

Roma har oplevet mange problemer i denne sæson, og med da de italienske giganter forventes at gå glip af Champions League kvalifikationen, kunne De Rossi beslutte at forlade den synkende skude, hvis det rigtige tilbud kommer.

Real Madrid burde ikke have problemer matche Roma's værdiansættelse af spilleren, som menes at være omkring € 25 mio og Serie A side ville være fristet til at sælge deres mest værdsatte aktiv midt tvivl omkring deres ejerforhold.

Den italienske landsholdsspiller blev en nøglespiller for både klub og land kun få år efter at hans debut for Roma og har siden udviklet sig til en verdensklasse spiller.
Han var virkelig uheldig ikke at have vundet flere trofæer i løbet af sin karriere, men det er sandsynligt, at ændre sig, hvis han accepterer Jose Mourinho's opfordring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar