søndag den 27. marts 2011

Klose og Müller i hopla i Tyskland triumf

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen

I EM kval gruppe A var der ingen nåde over for gruppens dårligste hold Kasakhstan som blev sendt hjem fra Tyskland med et 4-0 nederlag.

Joachim Löw og Tyskland har siden VM overrasket mange med flot og eksplosiv fodbold. Man vandt bl.a. bronze til VM i Sydafrika med et forholdsvis ungt hold.

Nu er det så EM som står for skud for tyskerne som buldrer til tops til deres kval gruppe og som må regnes som sikkert videre efterhånden.

Kampen imod Kasakhstan startede som tyskerne ville det. Allerede efter 3 minutters spil blev et frispark slået ind i feltet og her var Miroslav Klose manden som fik bolden i kassen. Det var Kloses landsholdsmål nummer 60.

Tyskland var alt dominerende i spillet på jorden men igen måtte man have en dødbold til hjælp for at bringe sig foran 2-0. Denne gang var det Thomas Müller som flot headede bolden i mål.

Kort før pausen gik det igen galt for Kasakhstan. Man fik ikke clearet en dødbold og så kunne Müller igen straffe dem og gjorde det dermed til 3-0.

Kampen var blot endnu en magtdemonstration fra tyskernes side og man udspilede modstanderne fuldstændig. Klose ville ikke stå i skyggen af sin unge angrebskollega og han gjorde det da også til 4-0 som også blev kampens resultat.

Tyskland bliver af mange regnet som en udfordrer til EM guldet og efter endnu en flot præstation bliver troen på succes nok ikke mindre!