torsdag den 24. marts 2011

Palermos stjerneskud må vente et år endnu

Skrevet af Nicholas Isak Jørgensen
Den italienske fodboldklub Palermo har i dag meldt ud at Pastore bliver et år mere i "Støvlelandet".

"Pastore vil blive i Palermo. Han er en meget intelligent mand, der vil forbedre sig. Han har besluttet sig for at blive hos os i endnu et år", siger Palermo-præsident Maurizio Zamparini til Gazzetta dello Sport.

Javier Pastore har taget verden med storm med sine fantastiske optrædender for det Argentinske U21 landshold såsom det Argentinske A landshold. Og det er ikke blot på landsholdet at guldfuglen slår til. I Serie A er det blevet til hele 10 kasser i 30 kampe og et stort antal assister.

En så succesfuld 21 årig argentiner går som regel ikke forbi snuderne på de mange storklubber i Europa. Hans præstationer har bl.a. ført til at Palermo har modtaget et bud på hele 21 mio £ fra selveste Kongeklubben Real Madrid. Flere kilder fra Palermo fortæller også at man har afvist et bud fra Barcelona og det er ikke blot de 2 spanske giganter som står i kø.
De forsvarende engelske dobbelt-vindere fra Chelsea har nemlig også haft snøren ude efter Pastore og efter alt at dømme så er han en del af den store ønskeseddel hos storklubben.

Palermo har vundet slaget om Pastore for nu. Men det må regnes som umuligt for dem at holde fast for den talentfulde argentiner til næste år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar