torsdag den 14. juni 2012

Michael Laudrup har fundet ny klub!

Skrevet af Aleksandar Rajovic
14. Juni 2012 19:27


Michael Laudrup har fundet sin nye klub
Efter at have været træner for Getafe, Spartak Moskva og senest Mallorca.

Nu har Laudrup slået sig til i England

Swansea direktør Huw Jenkins, holder møde med klub personalet på Liberty Stadium, der skulle angiveligt snakkes om forhandlinger med den tidligere Real Mallorca og Spartak Moskva boss. Det menes at Laudrups foretrukne  spillestil er i overensstemmelse med den spille-filosofi, som Jenkins er opsat på at beholde.

Den 47-årige erfarne træner har tidligere talt om hans ønske om at klare sig i Premier League.Swansea, der sluttede 11. i deres debut Premier League sæson, søger efter deres fjerde chef på tre år efter Rodgers blev  accepteret i Liverpool for et par måneder siden.Blackpool chef Ian Holloway var den anden førende kandidat til rollen, selv om Swansea har afvist at modtage en tilgang til Blackpool manageren.Tidligere kaptajn for Frankrig Marcel Desailly, Wigan assistent Graeme Jones og Brighton and Hove Albion boss Gus Poyet havde også været forbundet med jobbet.
Noget tyder på at Michael Laudrup skal tage over i Swansea og forsøge at holde Swansea i Premier League. Alt i alt blev der set meget på selve spillestillen, og der går ikke ret lang tid før vi får det officielt.


1 kommentar:

  1. Hej!

    Mit navn er Asta, jeg er bestyrer af et sportsblogging projekt i England. Jeg har fundet din hjemmeside igennem noget web research.

    Jeg skriver til dig for at høre, om du eventuelt kunne være interesseret i at indgå et samarbejde og begynde at modtage artikler, analyser osv. til din fine blog?

    Hvis dette kunne have interesse, er du meget velkommen til at kontakte mig per email: asta.nielsen@omruk.co.uk

    Håber at høre fra dig!

    SvarSlet