torsdag den 14. juni 2012

Danmark i problemer Romme ude Zimling tvivlsom

Skrevet af Aleksandar Rajovic

Igår måtte Danmark se sig slået efter et 3-2 nederlag som kom på 
et tidspunkt hvor Danmark egentlig havde fået vendt kampen
Rommedahl måtte gå ud efter 60 minutter på banen.


Dennis Rommedahl er helt sikkert ude i kampen mod Tyskland, efter at have pådraget sig en muskelskade. Dennis spillede en kamp i går der uden tvivl ikke var hans bedste, og det fik så også en kedelig slutning for Brøndby spilleren. Det er dog heldigvis ikke en fibersprængning som Rommedahl fik, men en forstrakt muskel i låret, lyder det fra den danske lejr i Ukraine.

Niki Zimling måtte også gå ud i går, efter allerede et kvarter måtte den rutinerede spiller gå ud. Det lignede noget der kunne holde Zimling ude resten af turneringen, heldigvis for Danmark er Zimling ikke helt ude.

- Zimling er i et kapløb med tiden, men han er dog ikke helt ude. Vi kan formentligt først sige med sikkerhed om han kan spille umiddelbart før kampen. Måske først små minutter før kampen
.

Sådan lyder det fra en skuffet Morten Olsen der ellers havde fået udlignet i det 80. minut til 2-2 efter en god præstation fra Nicklas Bendtner. Kampen endte dog med at ny indskiftede Varela kunne sikre Portugal sejren 4 minutter før tid, efter dårlig clearing fra det danske forsvar. 

- Vi havde dem lige hvor vi ville, vi fik udlignet og de stressede, og alligevel svigter vi i de døende minutter ned i forsvaret, trist. Nu må vi bare se frem mod den sidste kamp og gå efter at vinde den. Vi skal nok få stoppet Mario Gomez på en eller anden måde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar