Skrevet af Aleksandar Rajovic
Dramatisk opgør på Camp Nou endte uafgjort!
Rødt kort, Comeback og supermål!

Barcelona
holdte ud efter et livligt Real Madrid comeback der gjorde at kampen endte 2-2, det var stadig ikke nok til at få "Los Blancos" igennem til Copa del Rey semifinalen.

Madrid dominerede en hektisk, tempofyldt, 1.halvleg inklusiv klager og fysisk dominans tidligt, men alligevel var de nødt til at se Barcelona der tog en 2-0 føring inden pausen, takket være mål fra indskiftede Pedro Rodriguez og Daniel Alves.

At have tabt den første kamp 2-1 på Bernabéu gjorde at Real skulle op og score tre mål for at gå videre,Cristiano Ronaldo tog ansvaret for Madrid og efter 68.-minutter kunne Madrid så juble over reduceringen. Indskiftede Karim Benzema udlignede fra en flot solo præstation i 73 minut, så var udligningen der. Real manglede nu kun 1 mål for at gå i ekstra tid, desværre blev Madrid for aggresive ogdet resulterede i at Sergio Ramos fik sit 2. gulekort i 88 minut. Real Madrid var nede med 1 mand og det blev nu sværere uden Ramos.

Men det endte med at Barcelona igen kom på toppen af den traditionelle "El Clásico"  på Camp Nou som Madrid træner Jose Mourinho forlod uden en sejr i ni besøg.

Højdepunkter:
43. minut Pedro Rodriguez (1-0)
45. minut Daniel Alves (2-0)
68. Minut Cristiano Ronaldo (2-1)
73. Minut Karim Benzema (2-2)
88. Minut Sergio Ramos (Rødt kort)

Sammenlagt resultat: 3-2 til FC. Barcelona