lørdag den 28. januar 2012

Michael Ballack tilbage til England?



Skrevet af Søren Oksen

 
United har vist interesse for Michael Ballack 
Leverkusen har givet grønt lys for et skifte.
Selvom Ballack har spillet for rival klubben er der dog et skifte på tale.
  



Storklubben Manchester United har været meget interreseret i Michael Ballack, og nu har de været ud og sige, at det kunne være fantastisk hvis Michael Ballack kom til klubben.
På trods af at Michael Ballack i sine yngre dage har spillet i rivalklubben Chelsea, har han ikke afvist et skifte til Manchester United. Micheal Ballack har været ude og sige at loyalitet ang. klubber ikke altid har været det helt store for ham, han går efter berømmelse & trofæer.


På trods af at Leverkusen har haft en vigtig spilfordeler, kan de dog ikke holde på den aldrende spiller, og selvom Michael Ballack ikke er helt ung længere, kan han stadig noget med en bold.


Grunden til at sådan et skifte er på tale, er pågrund af at storklubben Manchester United, har haft nogle problemer med at forsvare sig selv, og at de har manglet lidt rutine på banen, som man roligt kan sige, at Michael Ballack han har.  Derimod har Ballack også en fantastisk karriere bag sig hvor han har repræsenteret sit landshold op til flere gange og været kaptajn, det er dog ikke kun internationalt Michael har præsteret tidlige har Ballack spillet for Chelsea hvor karrieren lakkede mod enden. Derefter kom skiftet til Leverkusen.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar